Hakkında Yangın Kapısı Fiyatları

Wiki Article

Yangın merdivenine iye edinmek muhteşem bir avantajdır. Elbette bu yararı yapmak bireylerin elindedir. Bilindiği üzere yangın merdivenleri artık legal çerçeve şeşna alınmıştır. Özellikle yeni meydana getirilen yüksek binalarda yangın merdiveni binanın prodüksiyon aşamasında yapım edilmektedir. Ancak kuşkusuz bir yangın merdivenine malik olgunlaşmak muhtevain binanızın yeni olması ya da fazlaca faziletli olması gerekmemektedir.

FEZA Tip Odası Yangın Bapsı: Yol odalarında kullanılmak üzere özel tasarlanmış olan yangın bapsıdır, yangın dayanımının cenahı esna otomasyon sistemlerine reva aksesuarlarla donatılmıştır. Yol odası yangın bapları camlı olabilir.

Yangın eminği mucip herhangi bir alanda kullanılabilecekleri kadar, yangın merdiveni, yangın tahliye koridorları, yangın odası kabilinden yangın riskinin elan yüce evetğu alanlarda da yeğleme edilir.

Çift kanatlı yangın bapları: Bu tip yangın bapları, iki kapı kanadından oluşur ve henüz geniş alanlarda kullanılır. Yangına karşı yüksek direnç gösterirler ve yangının gayrı alanlara yayılmasını önlemek dâhilin mutasavvertır.

Yangına Dayanıklı Kapılar ile alakalı her detaya değindiğimiz yazgımıza goxu.com.tr/yangina-dayanikli-kapi kontaksına tıklayarak erişebilirsiniz.

Yangın baplarının üretim amacı adam esenlığını yangın ve yaman gazının etkilerinden izole etmektir. İnsanların kaçışlarını güvenli bir şekilde yapmalarına yardımcı olur.

Ezelî yapılarda yapı hariçlarına çelik veya yanmayan malzemelerden yapılan yangın merdivenleri, yeni kuruluşlarda (mektep, tuzakışdataş merkezi yahut benzeri binalarda) ise binaya bitişik şekilde bayındırlık edilen beton merdivenleri şeklinde de bulunabilmektedir.

İmalat aşamasında kullanılan Yangın Kapısı Kilidi yardımıyla bu kapılar dışarıdan açılamaz. Bu vaziyet sirkat vakalarının önlenmesini sağlamlar.

120 dakikaya derece alevleri engeller. Aynı zamanda duman sızdırmama özelliği insanoğluın dumandan zehirlenmemesini katkısızlar ve katkısızlıklı bir şekilde fenomen yerini ayrılma etmelerini kolaylaştırır.

Kötü intikalini engelleyecek şekilde üretilirler. Esrar sızmasını çelmek amacı ile kapı ve kasanın inikat noktalarında bu kapı fitilleri kullanılır.

Yangın Kapıları tercihe gereğince; 60, 90 ve 120 dakika yangın dayanımı seçenekleriyle imal edilebilir. Üretim aşamasında kullanılan taş yünü misilı ve kalitesi, yangın kapısının en ana kalite ve sağlamlık standartlarından biridir.

Yangın merdiven kapkaloriın en belirgin özelliklerinden bir öbürü de güvenli bölgeyi izole etmesidir. Yangın esnasında kesilme merdivenleri zehirli dumanı biriktirecek ve kullanılamaz hale gelecektir. Bu nedenle izole edilecek merdivenler yangın merdiven kapısıyla korunur.

Yangın Kapkaloriın üzerinde ürkü amerikan bar adı verilen bir kilit sistemi bulunur. Yangın Merdiveni Kapısı Panik bar evgin hesap simultane kapının muhtemel olan en az saat kaybı ile açılmasını sağlayıcı kapı koludur.

Yangın Bapsı Uygulama Amacı Yangın baplarının üretim amacı beniâdem sağlığını koruyup yangın ve esrar gaz lambasıının etkilerinden izole etmektir. Yangın kapısı insanların kaçışlarını güvenli bir şekilde yapmalarına yardımcı olur.

Report this wiki page